Ballagás 2022. 8. b osztály

Képek a rendezvényről

„Útjaink százfelé válnak…”

2022. június 15-én utoljára szólt a csengő 45 nyolcadikosnak a tárnoki iskolában. Reggel 8 órától már folyt az iskola díszítése, ahol az alsóbb évesek az általuk készített, és gyűjtött virágokkal szorgalmasan díszítették a tantermeket, a folyosókat, hogy méltóképpen búcsúzzanak el a végzős diákoktól. Ebben az évben két osztály búcsúzott iskolájától, tanáraiktól, iskolatársaiktól. Az ünnepség hol mosollyal, hol könnyek között zajlott, amikor az osztályfőnökök pár kedves szóval, személyre szóló üzenetekkel köszöntek el a ballagóktól, majd adták át a bizonyítványokat. Polgármester úr is bölcs gondolatokkal látta el a búcsúzókat.

Kívánjuk, hogy elballagott diákjaink álmai valóra váljanak, s legyen boldog az életük!

A 2021/2022-es tanévben két nyolcadikos tanuló is megfelelt az iskola által alapított Rákóczi-érem feltételeinek. Folyamatosan kiemelkedő tanulmányi eredményével, példamutató magatartásával, szorgalmával Tóbiás Adrienn 8. a osztályos és Deák Adrienn 8. b osztályos tanulók érdemelték ki a nevelőtestület elismerését.

Kívánjuk, hogy azok a célok, melyeket kitűztek maguk elé, ne maradjanak álmok, hanem úgy valósuljanak meg, ahogy eltervezték!

 

Pintér Lászlóné

Képek a rendezvényről

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

vissza