Családi nap az iskolában (2008)

Megtekinthető videó a rendezvényről

Iskolánk hagyományteremtő szándékkal október 10-én, péntek délután családi napot szervezett, ahol szülők, gyermekek, pedagógusok együtt sportolhattak, illetve kézműves foglalkozásokon vehettek részt.

Iskolánk igazgatónőjének köszöntője után kicsik és nagyok számára egyaránt egy zenés, vérpezsdítő bemelegítő torna következett, amit Mülhauser Martina tartott. Ezután Soós István tanár úr ismertette a különböző versenyszámokat, amelyeket az egyes osztályok által kiállított csapatoknak kellett teljesíteniük. Mivel az erőpróbákon az első osztályosoktól a nyolcadikosokig minden osztály képviseltette magát, az értékelést évfolyamszinten valósítottuk meg.

A versenyben 10 állomáson kellett helytállni a csapatoknak. A feladatok a következők voltak: kötélhúzás, gumicsizmás futás, célba dobás, zsákban futás, kosárra dobás, kapura rúgás, szlalomos labdavezetés, ugrókötél hajtás, kötélugrás és felülés.

Miközben folytak az izgalmas versenyek, sokan vettek részt a kézműves foglalkozásokon is, ahol különböző technikák segítségével valósultak meg a szebbnél szebb munkadarabok. Lehetett agyagozni, szalvétaképet készíteni, gyöngyfát fűzni, karkötőt fonni, batikolni.

A foglalkozásokon elfáradt és megéhező résztvevők örömmel fogadták és jóízűen fogyasztották el a hagymával kínált zsíroskenyeret, valamint az utána járó igen zamatos almát.

Az igen kellemes őszi időben eltöltött nap végén a résztvevő felnőttek és gyerekek egyaránt kellemes élményekkel térhettek haza. Reméljük, hagyomány lesz ebből a rendezvényből, és a következő évben is hasonló sikerről számolhatunk be.

 

Képek a rendezvényről

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Film a rendezvényről

1

 
 

2