Egészséges Napok az alsó tagozaton

Pedagógiai programunkban nagy hangsúlyt fektetünk a gyerekekkel való szeretetteljes, személyes törődésre, a nyugodt tanulás feltételeinek biztosítására és a szabadidő hasznos eltöltésére.

Novemberi programjaink egyik színfoltja az „Egészséges Napok” rendezvényein belül a zöldség- és gyümölcsszobrok készítése volt. Az osztályok a zsibongóban állították ki remekműveiket.

Kedves Olvasó! Látott már cukkinihintót? Esetleg sárgarépakereket? Netán gesztenyelurkókat, avagy karfiolbárányt, almamanót? Aki ezekben a napokban nálunk járt, gyönyörködhetett ezekben az alkotásokban, melyeknek - mint láthattuk - csak a fantázia szabott határt. Az asztalokon végeláthatatlan sorokban zöldség- és gyümölcsszobrok, melyek ékes bizonyítékai annak, hogy gyermekeink képzelőereje, leleményessége hihetetlen csodákra képes!

A helyes táplálkozási szokásokról, egészséges életmódról pedig sok új ismeretet nyújtott Molnár Józsefné, Marika néni kóstolóval egybekötött előadása, mely minden évben nagy népszerűségnek örvend.

Öröm volt látni, hogy a gyerekek milyen lelkesedéssel végezték a feladatokat. Erre a hétre tényleg elmondhatjuk, hogy minden az egészség körül forgott!

Bóni Cecília

Képek a munkákról

 
 


 


 

 

 

 

 

Ízletetes és egészséges