Papírgyűjtés az iskolában

Képek a felsősök gyűjtéséről

Az alsósok munkájáról

Ebben az évben már második alkalommal rendeztünk hulladékgyűjtést iskolánkban. A gyerekek, szüleik, pedagógusok közösen, egy igazi nagy csapatként együttműködve közel 17 tonna papírt halmoztunk fel a 3 hatalmas konténerben. Ez a hatalmas mennyiség az osztályok nagy részénél komoly segítséget jelent majd a kirándulások megvalósításában. Azonban nemcsak anyagi haszna van. Összefogásra, környezettudatos életvitelre, sőt kapcsolatok teremtésére, ápolására neveli a gyerekeket és minket, felnőtteket is. 

Szokták mondani, hogy kicsi a bors, de erős! Nos, ez a megállapítás jelen esetben is igazán helytálló, hiszen az osztályok versenyében toronymagasan a 2. a osztály nyert, majd a következő dobogós helyeken az 1. b és a 2. c osztály végzett. Nagyon szép teljesítmény, gratulálunk nekik! Mindenképpen dicséretes, hogy az alsó tagozaton 8 osztály teljesített 1 tonna felett!

És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nagyon szépen gyarapodik az az erdő, melynek a fái a tárnoki összefogásnak köszönhetik életüket!

Bóni Cecília

Képek a felsősök gyűjtéséről

 
 


 


 

 

 

 

 

 
 

vissza