Földönkívüliek az iskolában /Utazás a jövőbe/

Képek a rendezvényről

November 14-e estéjén villogó fénnyel ismeretlen lények lepték el iskolánk termeit, auláját – az idei suli-buli az ufók és társaik jegyében telt.

Az iskola péntek 19- szombat 7 óra között tehermentesítette a kedves szülőket, akik örömkönnyeket ejtve hagyták gyermeküket a biztonságosnak ítélt földönkívüliek táborában.

Az ajtóban Mo-to-ros Ufó várta a zölden, sárgán, kéken csillogó űrfiúkat, űrlányokat, akiket a zöldpántos, zöldruhás E-VI Ufó terelt kabinról-kabinra a nagy csészealjba.

A megpróbáltatások ezután következtek.

Ki-ki választhatott egy kabint, ahol próbára tehette elméjét, erejét, türelmét, ügyességét. Megismerhette jövőjét… vagy múltját?

E fiatalok között is megválasztották a legdivatosabb öltözéket viselő lényt.

Az emberek mozgását utánozva egyszer csak a zene hatására táncos mozdulatokat végeztek éjfélig, amikor aztán megszólalt a kürt jelezvén, hogy három óriás kivetítő előtt lábpihentető, szemmozgást gyorsító, ajakszélesítő, fülhegyező előadás következik.

A település védelme érdekében a helyi polgárőrök a hatalmas fényáradatra kiszálltak a helyszínre, de már csak békésen alvó tiniket és pedagógusokat találtak, amikor egy váratlan pillanatban Matyi bácsi lámpája villant a szemükbe. Ezt a fényt az űrhajó felszállásának hatalmas robaja, és villogó reflektorai tompították.

Elmentek.

            Itt hagytak.

                            Jó buli volt!

                                                    Viszlát!

Molnárné Bognár Éva, Hoppál Marianna

Képek a rendezvényről

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vissza