Tanévindító feladataink

Az idei tanév első szülői értekezleteit az egyes osztályok szeptember 3-án, 4-én tartották meg.

A különböző időpontok lehetőségével biztosítani kívántuk, hogy azok a szülők, akiknek több gyermekük jár iskolánkba, részt tudjanak venni mindegyikük szülői értekezletén.

Az egyik fontos momentum volt azoknak a pedagógusoknak a bemutatkozása, akik az osztályban mint új nevelők kezdenek oktatni-tanítani e tanévben. A kollégák a tantárgyaikra vonatkozó elvárásaikat, követelményeiket is megfogalmazták, a felvetődött kérdésekre is válaszoltak.

Az osztályfőnökök a házirendben foglaltakat ismertették a Szülőkkel, pontosan azért, hogy az egységes követelmények, mindenki számára egyértelműek legyenek.

A tanév szerkezeti felépítését érintő szünetek, tanításnélküli napok, további szülői értekezletek, fogadóórák, ünnepek, programok ütemezése, időpontjai is tájékoztatásra kerültek.

Az osztályok szülői képviselőinek megválasztása is e nap feladata volt.

Az Iskolavezetés egységes nyomtatványokat adott ki, amelyekben a Szülők visszajelzést adnak gyermekük sportágválasztásáról, a napközis foglalkozásokon való részvételéről, gyermekük hazaengedési idejéről, egyesületi sportoktatásban való részvételéről, zeneoktatási képzéséről. A felsorolt dokumentumok segítenek az éves munka megszervezésében.

Iskolavezetés

vissza