Vadnyugati éjszaka

Képek a programról

Ebben az évben is megrendezésre került az immár hagyományossá vált „éjszakai buli”.

Ez a rendezvényünk mindig egy meghatározott téma köré épül. Az idén a „vadnyugat” volt a témakörünk.

A hivatalos megnyitó után, egy hangulatos western jelmezes felvonulással vette kezdetét a reggelbe nyúló program. Ezután különböző helyszíneken változatos foglalkozásokon vehettek részt diákjaink. Érdekes társasjátékok, kézművesség, lámpafényes foci, kidobó, kosárlabda, na meg az elmaradhatatlan x-boksz várta az érdeklődőket. Természetesen a fő műsor a diszkó volt.

A sok táncolás, sportolás után pihenőképpen négy helyszínen filmet vetítettünk, amelyeknek szintén a vadnyugat volt a témája. Ezután takarodót fújtunk, mindenki elfoglalta a kijelölt alvóhelyét. Miközben pihentek a gyerekek, régi diákjainkkal együtt összeállítottuk az éjszaka meglepetését, a „szellem kastélyt”. Majd azok, akik vállalkoztak végigjárták az ijesztőbbnél ijesztőbb helyszíneket. Volt nagy sikongatás, nevetés. Mire végzett minden osztály, már kezdett világosodni, így sok idő nem maradt a pihenésre.

 Fél hét körül ébresztettünk, rendrakás után lehetett hazamenni. Mindenki nagyon fáradt volt, de a tavaszi szünet következett, így volt idő a pihenésre. Ez a programunk, mint minden évben, így az idén is nagyon jól sikerült, élményekben gazdag délutánnal és éjszakával ajándékozta meg diákjainkat.

Szeder Lászlóné

Képek a programról

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 
   

 

 

vissza