Emlékezz!

Korunkban, az események dokumentálásában, közismerté tételében különösen a fotók, videók tekintetében egyre nagyobb szerepet kap az internet. Ez iskolánkat tekintve is így van. 2008 óta ennek megfelelően tevékenységünket bemutató anyagaink folyamatosan felkerülnek honlapunkra.

Azonban a technikai korlátok miatt a korai időszakban készült filmfelvételek, csak gyengébb minőségben, kisebb darabokra bontva lettek feltöltve. Mára azonban már lehetőség van arra, hogy a mozgóképek sokkal élvezhetőbb módon legyenek megtekinthetők, így ennek megfelelően a régebbieket folyamatosan lecseréljük.

Másrészről 2008 előtt is készült egy-két videofelvétel, amelyek nagy része még soha nem vált közkinccsé. Bár ezek az anyagok minőségükben sok kívánnivalót hagynak maguk után, mára mégis jelentős értéket képviselnek, hiszen többségükön több mint tíz év távlatából láthatjuk volt tanítványainkat. Például a már megtekinthető 2005-s évi anyák napi műsor, költészetnapi megemlékezés, vers- és prózamondó verseny, mezei futóverseny szereplői mostanra 20 év körüli, a felnőttkor küszöbén álló ifjakká értek.

A könnyebb megtalálás érdekében régi-új felvételeinket „Emlékezz!” szöveggel jelölve honlapunk kezdőlapjáról is elérhetővé tettük.

Jó böngészést!

 

Szeretném megkérni azokat, akik úgy érzik, van birtokukban olyan iskolát érintő videofelvétel, amelyet szívesen tennének mindenki számára elérhetővé, ennek érdekében vegyék fel velem a kapcsolatot.

Egri Ferenc

vissza