Igazgatói fogadás tanulóink részére

Képek a programról

Iskolánk hosszú évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy tehetséges diákjaink sikerei méltó módon elismerésre kerüljenek. Ez különösen igaz intézményünk falain kívül elért eredmények tekintetében. Fontos az is, hogy diákjaink hétköznapi munkából kiemelkedő teljesítménye tanulótársak, szülők, pedagógusok minél szélesebb körében váljon nyilvánossá. Egyrészt segít abban, hogy tanulóink elért eredményük értékével tisztában legyenek, másrészt a jövőt tekintve pozitívan befolyásolja őket a további munkára.

E cél érdekében szerveztük meg június elején igazgatói fogadásunkat, amire iskolán kívüli jelentős versenyeredményt elért tanulóink, szüleik, illetve felkészítőik kaptak meghívást. Amíg gyülekeztek a résztvevők, megtekinthették rendezvényünk dekorációját, a gyerekek képzőművészeti munkáiból létrehozott kiállítást. A megnyitó után a vendégek prezentáción kivetítve láthatták milyen eredményeket értek el diákjaink egyénileg és csoportosan a képzőművészet, a sport, a tánc és természetesen a tanulmányi megmérettetések területén. A vetítést élőszavas ismertetők egészítették ki, aminek segítségével a meghívottak rálátást nyertek az egyes területek specifikumaira.

Elismerésként igazgatónőnk személyesen gratulálva adta át tanulóinknak és felkészítőiknek a névre szóló több mint 160 emléklapot. A fogadás a résztvevők megvendégelésével zárult.

Reméljük, a következő években is hasonlóan sok sikernek örülhetünk majd együtt.

Rihóné Markó Katalin, Egri Ferenc

Képek a programról

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

vissza