Összefogás a Kriskó házaspár végtisztességéért

Képek a búcsúztatóról

Június hónapban öttagú kuratóriumot hoztunk létre azzal a céllal, hogy segítsük az elhunyt Kriskó Vera és Kriskó Gyula pedagógus házaspár méltó módú utolsó búcsújának megszervezését. Az anyagi fedezet megteremtésének érdekében internetes felületeken illetve a Tárnokhír lapján keresztül felhívást jelentettünk meg, megadva egy erre a célra létrehozott bankszámlaszámot, amire befizethetőek voltak a felajánlások. Természetesen voltak olyanok is, akik készpénzben juttatták el a pénzösszeget a kuratórium számára.

A felajánlók így személyesen 152 000 Ft-ot, bankszámlán befizetve 335 000 Ft-ot adtak a felhívásban megfogalmazott célra. Összességében a 72 adakozó jóvoltából 487 000 Ft állt a kuratórium rendelkezésére felhasználható pénzösszegként.

Ebből 303 000 Ft összeggel járultunk hozzá a temetés költségeihez illetve a fából készült síremlék felállításához, aminek faragási munkálata szintén felajánlásból született meg.

A fennmaradó 184 000 Ft-ot - mint ahogy azt a felhívásban is írtuk - a Kriskó házaspár unokájának oktatására, neveltetésére fordítjuk.

Köszönjük mindazoknak, akik átérezték a nemes célt, s önzetlen adakozásukkal, munkájukkal segítették annak eredeti várakozásunkat felülmúló megvalósulását.

A kuratórium tagjai

Képek a búcsúztatóról

Diavetítés

 
 


 

 

vissza