Mikulásváró Műsor a „Kisiskolában”

Képek a rendezvényről

Hagyományainkhoz híven, minden évben december elején zenés műsorral várjuk a leendő első osztályos kisgyerekeket és szüleiket. Az óvodásoknak a Mikulás nemcsak ajándékkal kedveskedik, hanem szánjával elhozza „Télországból” a leendő első osztályos osztályfőnököket is.

Az iskola aulájában 2017. december 1-én este felcsendültek az ünnepi dalok, s ezzel kezdetét vette a május végéig tartó Iskolakóstolgató rendezvénysorozat, amely számtalan programot kínál minden hónapban (egyéni szülői fogadóórák, iskola-előkészítő foglalkozások, Iskolakóstolgató, nyílt órák, mesejátékok előadása óvodásoknak, nagycsoportos gyerekek látogatása az első osztályos tanítási órákra, zenés torna keretében a sporttagozat bemutatkozása) szülőknek, gyerekeknek egyaránt. Az iskolánk iránt érdeklődőket Bagdiné Dudog Orsolya, az intézmény vezetője köszöntötte. Pokornyi István bácsi és a 4.b osztályos tanulók az ovisokat is segítségül hívva vidám, játékos műsorukkal igyekeztek becsalogatni a nagyszakállút a „Kisiskolába”. Próbálkozásuk sikerrel járt, szánja sebesen megérkezett, meghozva vele az elsős osztályfőnököket:

1.a Németh Mónika: idegen nyelv irányultság és művészet szakköri keretben

1.b Muskovicsné Lepsényi Katalin: matematika irányultság és táblajáték szakköri keretben

1.s Bóni Cecília: sporttagozat.

Az est fénypontja még csak ezután következett, a gyerekek versei, dalai a Télapó szívéig hatoltak és ajándékaival, biztató szavaival elhalmozott minden kisgyereket. Bízunk benne, hogy programunkkal sikerült betekintést nyújtani iskolánk mindennapi életébe, segítséget nyújtani a közelgő iskolaválasztáshoz.

Baráth Ildikó

Képek a rendezvényről

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

vissza