Mi leszek, ha nagy leszek!
Pályaorientációs nap az alsó tagozaton

Képek a programról

Iskolánkban 2018. március 29-én került megrendezésre a pályaorientációs nap, színes, érdekes programokkal.

Célunk, hogy tanulóink minél jobban megismerkedjenek a különböző szakmák, foglalkozások érdekességeivel, rejtelmeivel. Gyermekeink nagy lelkesedéssel vettek részt a 11 állomásból álló felfedező úton, melynek során filmet nézhettek egy állatkerti gondozóról, rejtvényt fejthettek, „Amerikából jöttünket” játszhattak, totót tölthettek ki, memóriakártyázhattak, rajzolhattak. A legkisebbek a tornateremben váltóversenyen jeleníthettek meg egy-egy szakmát.

A nap végét rendhagyó módon zártuk, ami tartalmában ugyan nem igazán kapcsolódott a témához, de csemetéink legkedvesebb játékának bizonyult. Hosszú évek óta hagyomány nálunk, hogy a húsvéti ünnepek előtt tojásokat dugunk el az iskola udvarán, amelyeket diákjaink kosaraikba begyűjthetnek. Sajnos az idén egy kicsit megtréfált bennünket az időjárás, de mi túljártunk az eszén, mert az épületben rejtettük el a húsvéti meglepetéseket. Öröm volt látni azt a lelkesedést, izgalmat, amelyet akkor tapasztaltunk, amikor tanítványaink átkutatták az iskola minden zegzugát az apró csokoládékért.

Nagyon jó hangulatban, vidáman telt mindenki számára a nap, mivel sok élménnyel, tapasztalattal gazdagodtunk. Nagyon várjuk a legközelebbi programot!

Baráth Ildikó

Képek a programról

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vissza