Ovisok az iskolában

Képek a programról

Nemsokára iskolás leszek…

Nyílt napok az ovisokkal

Május második hetében vendégül láttuk településünk nagycsoportos óvodásait. A leendő első osztályosok egy-egy rendhagyó tanórán vehettek részt.

Kedden, május 8-án Matisz János bácsi várta a Méhecske és a Szivárvány csoportot az 1. a osztályosokkal. Matematika órán az ovisok nagy kedvvel kapcsolódtak be a játékos, de gondolkodtató számolási feladatokba. Magyar órán pedig egy bábjátékkal kedveskedtek a kicsiknek.

Hétfőn, május 14-én a Nyuszi csoportot fogadták az 1.b osztályosok Lauber Kati nénivel. Az ovisok magyar órán énekelhettek, mondókát, verset, mesét mondhattak a tanítási óra főszereplőjévé válhattak.

Kedden, május 15-én a Csigabiga és a Micimackó csoportosok látogattak el hozzánk. Őket az 1. s osztály várta Grenyedicsné Pataki Kati nénivel, nagy izgalommal. A matematika és a környezetismeret óra gyorsan eltelt, mert a csöppségek komoly iskolásként együtt „tanultak” az első s osztályos kisdiákokkal. Nagyon ügyesen vették az akadályokat, élvezték, hogy írhattak a táblára és a projektorból izgalmasabbnál-izgalmasabb feladatok „bújtak” elő.

Az órák végén apró ajándékokkal kedveskedtünk vendégeinknek. Szeptemberben szeretettel várunk iskolánkban minden kedves kisgyereket.

Baráth Ildikó

Képek a programról

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

vissza