Iskola felújítás 2018

Tájékoztató pályázati döntésről

Képek a felújításról

Nagy örömünkre iskolánk mindkét épülete ezen a nyáron több területen is megújult. A beruházás a Klebelsberg Központ által meghirdetett infrastruktúra-fejlesztési pályázaton nyert 60 milliós támogatás segítségével valósult meg Sárközi Mártának, az Érdi Tankerületi Központ igazgató asszonyának irányítása mellett, Rónyai Gábor vagyonkezelési referens segítségével. Köszönjük a cél érdekében végzett áldozatos munkájukat.

Az iskola utcai épületben kicserélődött a teljes villamoshálózat. Mostantól a tantermek vadonatúj armatúrái biztosítják növendékeink számára a tanulmányaikhoz szükséges megvilágítást. A kialakított korszerű vezetékrendszer csatlakozási lehetőségei pedig azt biztosítják, hogy az elmúlt tanév folyamán megvalósult 10 millió Ft értékű oktatásban hasznosuló informatikai beruházás eszközeit immáron biztonságosan tudjuk használni.

A vizesblokkok is teljes felújításra kerültek, a csupasz téglára lebontott helyiségekbe új csővezetékek, szerelvények, csempék, illetve nyílászárók lettek elhelyezve.

Mindemellett néhány tanterem is részese volt a tatarozásnak. A Rákóczi úti épületben 4, a felső tagozatban pedig 1. Ezekben a falak festése mellett új parketta stílusú aljzat biztosítja a mai kornak megfelelő komfortot.

Remélhetőleg a következő években is lehetőség lesz iskolánk épületeinek különböző forrásokból biztosított folyamatos fejlesztésére, hogy az egyre javuló kulturált környezet megfelelő háttér legyen a színvonalas szakmai munkához.

Iskolavezetés

Képek a felújításról

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

vissza