Diáksportnap

Képek a programról

Országos Sportrendezvények az iskolánkban

A Magyar Diáksport Szövetség által kiírt Diáksport napi rendezvényt szeptemberben 24-én, pénteken tartottuk meg. Az Egészségház mögötti réten az osztályok versenyfutását rendeztük 400 m, 800 m és 1200 m-es távokon az életkornak megfelelően. Felhívásunkra az iskola minden osztálya megjelent a vetélkedőn, ahol sikerrel teljesítették a megmérettetést.

Októberben a Magyar Szabadidő Sportszövetség Gyalogló Világ Hónap próbáján vettünk részt. Eredetileg 7-én, pénteken tettük volna meg távot, de a bizonytalan időjárás miatt a halasztás mellett döntöttünk. A következő két hétben az osztályok sikeresen küzdötték le kilométereket, igaz különböző időpontokban. A megtett út a szokásos volt, az Egészségháztól indultunk, az Ófalun keresztül mentünk ki a Halastóhoz, majd a Benta mellett visszatértünk az iskolához.

A Kegyeleti parkban megemlékeztünk az Aradi vértanúkról és az 56-os forradalom mártírjairól. Az elsősök és a másodikosok helytörténeti totót is kitöltöttek.

Mindkét programunk lebonyolítása sikeres volt. Köszönet azoknak a kollégáknak, akik segítettek a rendezvények megszervezésében és megvalósításában.

Érdi Antal

Képek a programról

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

vissza