Csibetábor 2022

Képek a programról

Hétfő

Kedd

Szerda

Idén második alkalommal rendeztük meg az óvodásból kisiskolássá váló elsőseink számára a beiskolázási csibetáborunkat. A leendő osztályfőnökök nagy izgalommal várták, kik lesznek csoportjaik tanulói, kikkel fogják majd a betűvetés és számolás tudományát elsajátíttatni.

A kicsik három nap délelőttjén betekintést nyertek az iskolai lét mindennapjaiba, megismerték intézményünk sajátosságait.

A program a tavalyihoz hasonlóan került megszervezésre.  Az első nap fő célja az ismerkedés volt. Megismerték tanítóikat, az intézmény más munkakörben dolgozóit, majd bejárva az épületet megtudták, mi hol található. A cukorkereső játék után pedig a sóskúti Andreetti iskola bemutatóján ízelítőt kaptak arról, milyen tanulási lehetőség van a zene, a grafika és a néptánc területén.

A második napon a sporté volt a főszerep. Újdonsült tanulóink igencsak elfáradtak, mire végigjárták az akrobatikus rock and roll, a judo, a karate, a kézilabda, a kosárlabda és a labdarúgás bemutatóinak hat helyszínét.

A harmadik napon pedig, miután megtörtént a tábor élményeinek felelevenítése, a két elsős osztály egy vidám verseny keretében küzdött meg egymással.

A tábor biztosította azt, hogy a másnapi tanévnyitón, miután községünk önkormányzata átadta ajándékait, örömmel és magabiztosan hangozzon el az elsősök avatási fogadalma.

 

Egri Ferenc

Képek a programról

Hétfő

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Kedd

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Szerda

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 
 

vissza