Munkavégzések községünk iskolájában

A nyár időszaka egy iskola életében általában csendes. Június végétől néma mozdulatlanságban várja a tanévkezdést, hogy újra vidám gyerekzsivaj hangozzon fel falai között. A tárnoki iskola azonban idén rácáfolt erre. Munkagépek zaja töltötte meg a levegőt, szorgos kezek végezték a tervezett felújításokat azzal a céllal, hogy gyermekeink szeptemberben biztonságosabb, tisztább, korszerűen felújított környezetben kezdhessék meg a tanulást.

A beruházások költségét Tárnok Nagyközség Önkormányzata állta.

A nagyiskolát tekintve kitisztításra került a Rákóczi úti kerítésszakasz melletti elburjánzott zöld sáv, mostanra annak teljes hosszában a kiegyenesített, a rendbetett és a lefestett oszlopokon új háló feszül.

A kisiskolában térkövet kapott a konyha környezete, illetve a gyerekeknek egy felújított ebédlőben lesz lehetősége az iskolai étkeztetést igénybe venni.

A zsibongó belső lengő ajtaja javíthatatlanná vált. Cserére volt szükség, amely meg is történt.

Aminek azonban gyerekek, szülők, pedagógusok egyaránt legjobban örülnek, hogy új burkolatot kapott a játszótér. A megemelt betonszínt, az azt teljes egészében lefedő gumitéglával biztosítja annak baleset- és sármentes használatát.

Nevelőtestületünk nevében köszönöm a Tárnoki Önkormányzatnak a felújítások biztosítását!

Egri Ferenc

vissza