Családi nap az iskolában

Képek a programról

Megszokott, hogy egy iskolába belépve tanulókkal és pedagógusokkal találkozunk. Azonban aki szeptember 29-én délután pillantott be az intézményünkbe, az nem a megszokott képet látta, hiszen több mint száz szülő is részt vett az ekkorra szervezett Családi napon, melynek célja az volt, hogy felnőttek és gyerekek egy közös, tartalmas, örömteli délutánt töltsenek együtt.

A programban sportversenyek és kézműves foglalkozások várták a résztvevőket.

A sport keretében akadályversenyen mérték össze az osztályok évfolyamszinten erejüket.

Tizenegy állomáson kellett végighaladniuk, amelyeken kilencen versenyeztek, kettőn pedig bemutató foglalkozáson vettek részt. Az állomások: ugrókötelezés, bowling, floorbal, kézilabdakapura dobás, elsősegély-nyújtási ismeretek, kötélhúzás, zsákbanfutás, pingponglabda-vezetés, talicskázás, célbalövés tűzoltófecskendővel, tűzoltó-bemutató.

A kézműves foglalkozások helyszínei pedig: álbatikolás, papírképkészítés, nemezelés, textilvirág-készítés, papírsűnkészítés, krumplinyomda, térbeli gyümölcsdíszkészítés, kukoricamorzsolás, csuhébábkészítés, papírbagoly-készítés.

A nap végén a résztvevők éhségét és szomját finom zsíros kenyérből és málnaszörpből álló uzsonna csillapította. Azt, hogy a készített étel mennyire ízlett, bizonyítja, hogy a Stribik Ferenc vállalkozó által felajánlott 30 kg kenyérnek írmagja sem maradt.

A rendezvény egyéb költségeit a Tárnoki Iskola Alapítvány fedezte.

A visszajelzések azt mutatják, hogy a program nagyon jól sikerült, felnőttek, gyerekek egyaránt jól érezték magukat.

Köszönet azoknak a szülőknek, pedagógusoknak, akiknek elhívatott munkája nélkül nem valósulhatott volna meg ez az élménydús délután!

 Egri Ferenc

Képek a programról

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
     

 
     

 

 

 

vissza