2023: A kisiskola felújítási éve

2023 kiemelkedő év az épület történetében, hiszen folyamatosan zajlanak felújítási munkálatai.

Nyáron Tárnok Nagyközség Önkormányzata jóvoltából az ebédlő, a konyha és környezete, valamint a játszótér burkolata öltözött új köntösbe.

Az őszi szünetben szülői segítséggel a földszinti közös terek kaptak tisztasági festést.

Novembertől pedig január elejéig az Érdi Tankerületi Központ finanszírozásában 4 tanterem, illetve a tornaszoba épülete újult meg.

A négy tantermet tekintve korszerű vinyl padlóburkolat került kialakításra, illetve megtörtént a világítótestek cseréje.

A tornaszobában az évek óta érezhető dohos szag megszüntetése érdekében injektálásos technológiával a falak vízszigetelése valósult meg, illetve az újrafestés mellett itt is kicserélésre került a padlóburkolat, illetve a világításrendszer.

Kicserélésre kerültek az öltözőkbe, mosdókba vezető ajtók is.

Emellett megtörtént a vizes helyiségek teljes újraépítése. A tégláig történő lebontás után kicserélésre került a vízvezeték- és lefolyórendszer, majd a padló és fal csempézését elvégezve új szaniterek, villanybojler lett felszerelve.

Igaz, hogy a felújítás a napi munka megvalósításában kellemetlenségeket is okozott, de az eredményt látva bőven megérte, hiszen tanulóink foglalkoztatása januártól magasabb színvonalú környezetben valósulhat meg.

Egri Ferenc

Képek a felújításról

Diavetítés

 
 


 

 

vissza