Iskolakóstolgató

Képek a programról

Idén márcus 18-án és 19-én valósult meg hagyományos iskolakóstolgató programunk. 18-án hétfőn az érdeklődők a leendő elsős osztályfőnökök óráiba tekinthettek bele. Amellett, hogy a szülők megismerték a leendő tanító néniket, betekintést kaptak abba is, hogy matematika és magyar tárgyból milyen fejlődést érnek el a tanulók negyedikes korukra.

Másnap kedden a szülők megismerhették, az iskola sajátosságait. Először a Sóskúti Andreetti Művészeti iskola zenei bemutatója után rövid tájékoztatást kaptak iskolánk művészeti nevelésének lehetőségeiről.

Majd az iskola tevékenységét bemutató film után többek között bő tájékoztatást kaptak az iskolai beiratkozásról, a sport oktatásról, az induló angol tagozatos képzésről, intézményünk működéséről. A szülőknek lehetősége volt arra is, hogy egy közismereti játékban vegyenek részt. Totót tölthettek ki, melyben iskolánk eredményeiről, sajátosságaival kapcsolatosan olvashattak kérdéseket.

A tájékoztatók alatt, szüleiket magukra hagyva, a leendő elsősök játékos sport és kézműves foglalkozáson vettek részt. A különböző helyszíneken forgószínpadszerűen vonultak végig. Leküzdve az akadályokat, saját maguk által készített ajándékkal tértek vissza felmenőikhez.

Egri Ferenc

Képek a programról

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vissza