Családi nap az iskolában

Képek a programról 1

Képek a programról 2

A tavalyi siker után idén újra megrendeztük a családi napot, melynek keretében szülők és gyermekeik játékos sportversenyeken, bemutatókon és kézműves foglalkozáson vehettek részt.

Először egy zenés bemelegítőre került sor melynek keretében megmozgatásra kerültek az izmok, majd megkezdődtek a foglalkozások. A sportversenyen részt vevőknek 8 állomáson keresztül kellett megküzdeni egymással. A verseny keretében az évfolyamok egyes évfolyamai sorversenyek vetélkedtek egymással. Pihenésképpen pedig két állomáson elsősegély- illetve tűzoltó-bemutatóra került sor.

A kézműves foglalkozásokon pedig hat helyszínt kereshettek fel tetszés szerint a résztvevők, ahol különböző technikák keretében készültek el a szebbnél szebb alkotások.

Mindeközben a megéhezett résztvevőknek elkészült a finom uzsonna, melyet a falatozók finom szörppel öblítettek le.

Köszönet azoknak a szülőknek és pedagógusoknak akik munkája lehetővé tette azt, hogy idén is sikerült olyan rendezvényt lebonyolítani amelyre szülők és gyerekek egyaránt szívesen emlékeznek.

A rendezvény költségeit a Tárnoki Iskola Alapítvány állta, a tanulók étkeztetéséhez pedig hozzájárult a Tárnoki Közétkeztetési Kft.

Képek a programról 1

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képek a programról2

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vissza