Alapítványi bál 2023

Képek a rendezvényről

Ismét sikeres volt az iskolai batyus bál

Két év szünet után ismételten sikerült megrendezni a hagyományos iskolai batyus bálunkat. A rendezvényre február 4-én került sor. Miután polgármester úrral köszöntöttük a résztvevőket, a nyolcadikosok hagyományos nyitótáncában gyönyörködhettek a vendégek. A remek koreográfiájú fellépést Brackó Csilla tánctanár tanította be. Ezután az SZTC szakosztály akrobatikus rock and roll bemutatóját csodálhatták meg a jelenlévők. Az igen színvonalas produkció, vezetőjük, Nagyné Török Anikó felkészítésének eredményeként jött létre.

A műsor után megkezdődött a hajnalig tartó táncmulatság, amelyhez a zenét a fáradhatatlanul játszó Lecsó zenekar szolgáltatta.

A mulatozó sokaságnak csak a tombolahúzás engedett pihenőt. A felajánlásoknak köszönhetően közel 200 nyeremény várta, hogy gazdára találjon.

A jó hangulatban eltöltött éjszaka igen sikeres volt. A rendezvény mindkét célját elérte. Egyrészt az azon résztvevők nagyon jól érezték magukat. Másrészt a költségek levonása után az iskola alapítvány 720 000 Ft-nyi anyagi forráshoz jutott, mellyel segíteni fogja iskolánk nevelői-oktatói tevékenységét.

Köszönjük mindazoknak, akik hozzájárultak a bál zökkenőmentes lebonyolításához: Szülőknek, nevelőknek, magánszemélyeknek, vállalkozóknak, szervezeteknek.

Reméljük, jövőre hasonló sikerrel mint az idén, ismételten megrendezhetjük az eseményt.

A Tárnoki Iskola Alapítvány kuratóriuma nevében: Egri Ferenc elnök


Képek a rendezvényről

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

vissza