Alapítványi bál 2024

Képek a rendezvényről

Ismét sikeres volt az iskolai batyus bál

Ismét sikeres volt a hagyományos iskolai batyus bálunk. A rendezvény megnyitása után a nyolcadikosok nyitótáncában, majd az SZTC szakosztály akrobatikus rock and roll bemutatójában gyönyörködhetett a közönség. A műsor befejezéseként pedig végzőseink szüleiket felkérve táncolták el újra a keringőt.

A műsor után pedig kezdetét vette a vidám hangulatú táncmulatság, amelyhez a talpalávalót a tavalyról már jól ismert, várva-várt Lecsó zenekar húzta. Pihenő csak a tombolahúzás alatt volt, melyben igen nagy számú nyeremény lelt gazdára.

A jó hangulatban eltöltött éjszaka igen sikeres volt. Amellett, hogy a rendezvényen résztvevők nagyon jól érezték magukat, a költségek levonása után az iskola alapítványa anyagilag eddigi legsikeresebb báljának tudhatja be az ideit. A rendezvény nyeresége 923 000 Ft lett.

Az alapítvány nevében köszönöm mindazok segítségét, akik szívükön viselték a bál minél sikeresebb megvalósulását. Szülőknek, kollégáimnak, magánszemélyeknek, vállalkozóknak, szervezeteknek. Köszönöm a munkájukat, felajánlásaikat, adományaikat.

Reméljük, jövőre hasonló sikerrel mint az idén, ismételten megrendezhetjük az eseményt.

A Tárnoki Iskola Alapítvány kuratóriuma nevében: Egri Ferenc elnök


Képek a rendezvényről

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vissza