Színházban

Képek a kirándulásról

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Sportiskola és Pedagógiai Szakszolgálat 3. c osztályos tanulóiként 2013. április 8-án Budapestre utaztunk a Kolibri Színházba. Ott megnéztük az Erich Kästner: Emil és a detektívek című előadást, mely remek volt, örökre emlékezetes élménnyel lettünk gazdagabbak. A darab előadásmódja ötletes volt. Élvezetes volt az is, hogy minket nézőket is bevontak a szereplésbe néhány mozzanat erejéig.

A műsor végén csak a mi osztályunk maradhatott ott a nézőtéren, ahol is beszélgethettünk a rendezőasszisztens nénivel. Itt kérdezhettünk, érdeklődhettünk a színházban folyó munkáról. Pl.: Hogyan készül egy előadás? Hány próba kell a főpróbáig? Ki rendezte a darabot? Azután mi válaszoltunk az Ő kérdéseire. Itt is jól éreztük magunkat, és okosabbak is lettünk a válaszoktól.

Annyira belejöttünk a beszélgetésbe, hogy észre sem vettük, máris elröpült az egy óra. Késő délután, 18 órakor elindultunk vissza Tárnokra. Itthon már nagyon vártak bennünket a szüleink. Otthon volt mit mesélnünk! Nagyon jó volt ez a nap!

Poszmik Zsuzsanna és Ott Rebeka
3. c osztályos tanulók

 


Képek a kirándulásról

Diavetítés

 
 


 


 

vissza