Hajrá Érd!

 Képek a rendezvényről

A tárnoki iskola kapott egy meghívót, amelyben az állt, hogy hetven gyerek ingyen elmehet az Elek Gyula Sportcsarnokba szurkolni az Érdi VSE női Bajnokok Ligája selejtezőjére a svájciak ellen.

Ez a meccs nagyon fontos volt az Érdieknek, de mi is lelkesen készültünk az útra. Délután indult a busz az iskola elől, természetesen rengeteg gyerekkel. Az utazás alatt beszélgettünk, nevetgéltünk. Mikor megérkeztünk, kaptunk egy-egy táblát, amelyiknek egyik oldalán a „Hajrá Érd” felirat, a másikon pedig a kézilabdás lányok képe volt. Bent már sok gyerek ült, izgatottan várták a meccs kezdetét. A két csapat először bemelegített, látszott, hogy nagyon éles lesz a verseny, hisz nagyon profinak tűntek. A játék elkezdődött. A terem gyerekzsivajtól, dobszótól, kürtszótól és tapstól lett hangos. Az első félidőben nagyon elhúztunk, de volt olyan is, amikor a svájciak próbáltak nagy erőfeszítéssel a nyomunkba érni, nem sok sikerrel.

Persze az érdi lányok sikere nagyban hozzájárult a hatalmas, hangos szurkolótábor. A pályán sportszerű, de nagyon kemény küzdelem folyt.

A csarnokban csak azt lehetett hallani, hogy „Hajrá Érd!” meg „Szép volt csajok!” és még különféle buzdító mondókákat. A vége felé már mindenki izgult, vajon ki fog nyerni. Természetesen az érdi lányok nyertek: 34-27 volt a javukra. Mindenki nagyon boldogan és büszkén tért haza.

Egy csodálatos, tartalmas délutánt töltöttünk el, mi tárnoki gyerekek, amit köszönünk Tóth Juditnak az Érdi Torna Club elnökének.

 Ormai Fanni


Képek a rendezvényről

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

vissza