Egy szórakozással teli nap

Képek a kirándulásról

Iskolánk oktatási tevékenysége mellett kiemelten fontos feladatnak tartja a tanulók szabadidős tevékenységének minél sokoldalúbb megszervezését. Például csak egy dolgot említve, fontos ez a szorosabb kapcsolat kiépítésében mind a tanulók között mind a növendékek és nevelők között. Ha felnőttként visszagondolunk diákkorunkra, akkor a tanórák és a szünetek poénjaira való emlékezés mellett legalább ugyanilyen arányban kerül felemlegetésre az órán kívül eltöltött idő: a különböző programok, kirándulások.

Ezért gondoltuk azt Kuris Gabriella tanárnővel, hogy ellátogatunk a budapesti Aquaworldbe. A szervezés után egy szombati napon 39 tanuló, negyedikestől nyolcadikosig és 1 szülő társaságában útra is keltünk.

Megérkezve magával ragadott bennünket az élményfürdő által biztosított vízi szórakozások pergő forgataga, a 11 csúszda, hullámfürdő, vadvíz és szörfmedence. Pihenésként pedig időnként jólesett testünket kényeztetni a különböző vízi masszázsok által.

A buszon hazafelé két kérdést tettünk fel a gyerekeknek: „Jól éreztétek magatokat?” és „Eljöjjünk ide máskor is?” Mindkettőre hangos kórusban válaszolták: IGEN!!!

Egri Ferenc


Képek a kirándulásról

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vissza