Karácsonyi meglepetés

Nagy meglepetésként ért minket a levél karácsony előtt, melyben kisebb fiam tanító nénije örömmel értesített minket, hogy a Nemzeti Tankönyv Kiadó által szervezett rajzpályázatra beküldött rajzok ugyan helyezést nem értek el, de van karácsonyi ajándékuk minden pályázó részére.

A Kiadó meglepetése, hogy minden rajzoló gyerkőc ingyenesen megnézheti a Jégpalotában a Diótörő című jégbalettet, sőt elviheti az egész családot is (4 fő)! Egyszerű és rugalmas volt a jelentkezés. E­mail­ben jelezni kellett, hogy azon a bizonyos hétvégén.5 előadás közül melyikre szeretnénk elmenni.

Felkerekedtünk két fiú gyermekünkkel az eddig ismeretlen káposztásmegyeri Jégcentrumba, és kissé szorongva, de annál nagyobb izgalommal vártuk az előadást. Ismertük a mesét, de ez az új helyszín a korcsolyázó előadókkal egészen megdöbbentő élménnyel tett gazdagabbá minket. Láthatóan a kislányokat jobban elvarázsolta Marika utazása az álmok világában, de az Egérkirály katonáinak kardjelenete a bátor Diótörő herceggel a fiúk tetszését is elnyerte.

Köszönet elsősorban gyerekeinknek, másodsorban a 2.c osztály tanító nénijének, Rihóné Markó Katalinnak, akik ezzel az élménnyel megajándékoztak minket.

Faddi Barbara

 

vissza