Jutalomkirándulás az állatkertbe

Képek a kirándulásról

Az iskola alapítványa különös hangsúlyt fektet arra, hogy segítse tanulóink oktató nevelő munkáját. Kuratóriuma, a szülői munkaközösséggel egyeztetve, ennek szellemében határozta el, hogy jutalomkirándulást szervez elsőtől nyolcadikig azon diákjaink számára, akik a tanév folyamán példamutató tevékenységet folytattak. A felmerülő költségeket (utazás, belépőjegy) az iskola alapítványa fedezi.)

Azoknak a nevét, hogy kik vehetnek részt ezen, a nevelőkkel egyeztetve, az iskolavezetés állította össze. A lista összeállításánál három szempont volt a mérvadó: Tanulmányi előmenetel, versenyeken elért eredmények, közösségi munka.

A szervezési feladatok elvégzése után 48 tanuló indulhatott el június 18-án külön busszal azzal a céllal, hogy megtekintse a budapesti állatkertet. Az ott töltött órák alatt a gyerekek az élővilág rendkívül széles skálájával ismerkedhettek meg. Kicsik és nagyok egyaránt kíváncsian járták be az állatkert zegzugos ösvényeit, fedezték fel annak csodáit. A nap folyamán megtekinthettük a Fóka show-t is, aminek folyamán az attrakciókat közelről figyelő nebulók a medencéből időnként kicsapódó vízpermet hűsítésében részesültek. Utunk során találkoztunk egy sétaútra kitévedt teknőssel is. Segítségére voltunk abban, hogy visszajusson biztonságot nyújtó környezetébe.

Hagyományt teremtve, a következő években is szeretnénk hasonló kirándulást szervezni, azon növendékeink számára, akiknek iskolai tevékenységére büszkék lehetünk. Reméljük azt is, hogy a támogatásoknak köszönhetően, anyagi lehetőségeink még több gyermek jutalmazását teszik majd lehetővé.

Egri Ferenc

Képek a kirándulásról

Diavetítés1

 
 


 


 

 

 

 

vissza