Jutalomkirándulás 2023

Képek a kirándulásról

Iskolánk idén is megszervezte azon tanulók jutalomkirándulását, akik kiemelkedő tanulmányi eredményükkel, szorgalmukkal, közösségi munkájukkal és versenyszereplésükkel intézményünk jó hírnevét öregbítették. A kiránduláson, amelynek költségét az iskola alapítványa állta, első osztálytól a nyolcadik osztályig, összesen 70 tanuló vett részt.

A Fővárosi Állatkert volt a célpont, amelyhez tömegközlekedés segítségével jutottunk el. Így, aki még nem utazott metróval és földalattival, most ezt is kipróbálhatta.

Megérkezve első utunk az oroszlánfókák medencéjéhez vezetett, ahol „Fóka-móka” néven látványos etetést és tréninget láthattunk mindannyiunk nagy csodálatára.

A fókashow után a csapat elindult az állatkert felfedezésére. A kengurukkal, struccokkal, kacsákkal és denevérekkel való találkozás után egy kis játszótéri móka következett, majd az állatsimogatóba való betérés után csoportkép készítésére került sor.

Ezt követően meglátogattuk az America Tropicana Pálmaházat, ahol hüllőket, halakat és egyéb egzotikus állatokat tekinthettünk meg, igencsak párás környezetben. A Pálmaházból kiérve a sok látnivaló és gyaloglás után jól esett egy kis falatozás.

Ebéd után megtekintettük a Varázshegyet, ahol rengeteg látnivalóval találkozhattak tanulóink. Itt 16 teremben több mint 320 modell és szobor található, amelyekhez mind valamilyen aktivitás is társul. Mivel a látnivaló tetemes, így azt csak nagy vonalakban tudtuk megtekinteni.

A Varázshegyet elhagyva a helyi büfében a gyerekek nagy örömére, jégkrém vásárlására nyílt lehetőség. Ezt követően elindultunk állatkerti utazásunk utolsó szakaszára, ahol először, flamingókkal, vízilovakkal, zsiráfokkal, antilopokkal és elefántokkal, majd legvégül tigrisekkel és párducokkal találkoztunk. Természetesen a felsoroltak csak töredékét képezik a látottaknak.

Reméljük, hogy tanulóink jól érezték magukat a jól megérdemelt kiránduláson, illetve reméljük azt is, hogy tudással gazdagodva, maradandó élményekkel érkeztek haza.

Borics Szabolcs

Képek a kirándulásról

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vissza