Alapítványi jutalomkirándulás

Képek a programról

A Tárnoki Iskola Alapítvány idén szintén jutalmazta iskolánk azon tanulóit, akiket nevelőik egész éves munkájuk alapján érdemesnek tartottak az elismerésre. A jutalom most is kirándulás volt, amelyen ingyenesen vehettek részt a diákok. A gyermekek számára két kirándulást szerveztünk.

Május végén a kisiskola 1-3. évfolyam 33 tanulója a Fővárosi Állatkertbe látogatott el. Itt a nebulóknak az állatok megismerése mellett lehetőségük volt több játszótéri eszköz kipróbálására is. Természetesen nem maradhatott el a régi vidámparkból megmaradt körhinta sem, ahol zenei aláfestés mellett többek között hintóba lehetett beszállni, vagy meg lehetett lovagolni a díszben pompázó falovakat.

A 4-8. évfolyam kirándulására június közepén került sor. A cél itt is az állatvilág mélyebb megismerése volt. Ennek érdekében a résztvevő 36 diák a Camponában lévő Tropicariumba látogatott el. A tanulók, miután megcsodálták az akváriumok színes világát, és megtapasztalták a cápaalagút élményét, elérték az utolsó medencét, ahol rájasimogatásra volt lehetőségük.

Reméljük, hogy a jutalomkirándulás emlékezetes, tartalmas élményt nyújtott az azon résztvevő diákoknak.

Egri Ferenc

Képek a programról

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vissza