Körzeti idegen nyelvi verseny

Iskolánk december 8-án tartotta meg a hagyományos körzeti idegen nyelvi versenyét angol, illetve német nyelvből. A megjelent nagy számú résztvevő karácsonyi hangulatban mérkőzött meg egymással.

Az angol nyelvi versenyről

Idén, december 8-án, immár 10. alkalommal került megrendezésre iskolánkban az idegen nyelvi karácsonyi vetélkedő, melyben a térség számos általános iskolája vett részt: Gárdonyi Géza Általános Iskola, Batthyány Lajos Általános Iskola, Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola, Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Széchenyi István Általános Iskola, Bolyai János Általános Iskola, Teleki Sámuel Általános Iskola.

A meghívottak ezúttal is nagy lelkesedéssel és jól felkészülve érkeztek. Az idei verseny témáját a karácsony mellett egy jól ismert és nagysikerű film, ’The Polar Express’ is inspirálta. Az 5. 6. 7. és 8. évfolyamos gyerekeknek életkoruknak megfelelően érdekes, de ugyanakkor játékos feladatokra kellett válaszolniuk. A kísérő tanárok, az eredmények gyors közzététele érdekében, rendkívül aktív és értékes munkát végeztek a vetélkedő folyamán.

A közel másfél órás versenyt eredményhirdetés követte, melyről senki nem tért haza üres kézzel.

Jövőre is sok szeretettel vár minden érdeklődőt a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola!

Szabó Éva

Képek a versenyről