Ki ír a legszebben?

Az alsó tagozaton októberi feladataink egyike volt a Szépíró verseny megrendezése. Második, harmadik és negyedik évfolyamos diákjaink közül 5-5 fő képviselhette osztályát a megmérettetésen. Néhány soros prózát és rövid verset másoltak a gyerekek, mi, pedagógusok pedig örömmel vettük kézbe a gyöngybetűs munkákat.

A második évfolyamon első helyezést ebben az évben nem ítéltek oda a kollégák. Második helyezett lett Boros Bianka 2. b, Gergely Mátyás 2. b és Monori Csaba 2. c. Harmadik helyezést ért el Balogh Lilla Zsófia 2. b, Sebestyén Dorina 2. c és Szögi Nóra 2. c.

A harmadik évfolyamon az első helyezést megosztva kapták Filimon Beatrix 3. b és Fodor Regina 3. c osztályos tanulók. Második helyezést ért el Csoma Bálint 3. c, harmadik helyezett lett Pintye Virág 3. c.

A negyedikeseknél mindhárom dobogós helyet két-két gyermek szerezte meg: az első helyet Héthy Dominik 4. b és Hoppál Sára 4. c, a második helyet Hubai Patrícia 4. c és Varga Zsuzsanna  4. b, a harmadik helyet pedig Csippán György  4. c és Lehoczki Patrícia 4. a.

Gratulálunk!

Rihóné Markó Katalin