Tantárgyi sikereink matematikából

Mint minden évben, idén is részt vettünk az érdi Bolyai János Általános Iskola által a negyedik évfolyamtól a nyolcadikig meghirdetett körzeti matematika versenyen.

Tanulóink a tavalyi évhez hasonlóan idén is eredményesen szerepeltek a megmérettetésen, hisz három tanulónkat is meghívták az eredményhirdetésre. Az ünnepi műsor után a díjátadás izgalmas percei következtek, hiszen csak azt tudtuk, hogy a behívott diákjaink az első hat hely közül valamelyiken végeztek, de vajon melyiken?

Öröm volt a helyezéseket hallani: Somogyi Réka hetedikes tanulónk 2. és Vass Zóra nyolcadikosunk pedig a 4. helyen végzett.

Vida Attila kimagasló eredményét hallva, tovább fokozódott örömünk. Ő az emelt szintű versenyen indult és hatodikos társai között első helyezést ért el!

A Bolyai iskolában rendezett küzdelem előtt részt vettünk a Kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola által szervezett hasonló rendezvényen is, ahol Réka és Attila szinten sikeresen szerepelt, hiszen a 4. illetve a 2. helyezést sikerült elérniük.

Büszkék vagyunk tanulóink eredményeire, és reméljük, hasonló sikereket fognak még elérni iskolánk és természetesen saját maguk számára is.

Reál munkaközösség

 


Balról jobbra : Vass Zóra, Vida Attila, Somogyi Réka

 

 

 

vissza