Játékos területi nyelvi-irodalmi csapatverseny

Februárban érkezett a meghívás az Érdligeti Általános Iskolából, melyben iskolánként egy-egy 4 fős csapatot lehetett benevezni (két hetedikest, két nyolcadikost).

Ez a verseny jó emlékeket idéz fel bennem a sok nevetés és szórakozás miatt, de azért a helyezésünkre se lehet panaszkodni.

Már odafelé az esélyeinket latolgattuk. Megbeszéltük, szeretnénk tudásunk legjavát adni, lesz, ami lesz, helytállunk!

Mikor megérkeztünk a Túr utcai épületbe, a vendéglátóink nagyon kedvesen fogadtak minket kakaós csigával és szörppel kínáltak. A sok higgadt csapat között ott voltunk mi vidáman, akiken nem is lehetett látni, hogy éppen egy körzeti verseny résztvevői.

Mielőtt hozzáfogtunk volna az első feladathoz, egy olyan közös játékot játszottunk, amely közelebb hozta az indulókat, mi még jobban feltöltődtünk.

Az első feladat képfelismerés volt. Itt már meg is szereztük a vezető pozíciót. A továbbiakban is kétségtelenül a mi csapatunknak volt a legjobb a hangulata és az eredménye.

Mikor minden feladványt megoldottunk, sajnos holtverseny alakult ki az első helyen, mivel az utolsó fordulóban gondjaink akadtak egy szekérfajtával és egy lóbetegséggel. Egy Tabu játék döntött, melyben a másik csapat most jobbnak bizonyult, ők lettek az elsők, nekünk csak a második hely jutott, mégis mi voltunk a vidámabbak.

Nagyon örülök, hogy ilyen jó közösségben lehettem, és hogy nálunk erősebbnek vélt iskolák csapatait is sikerült legyőznünk.

Somogyi Réka 7. c

A II. helyezett csapat tagjai balról jobbra:
Takács Zsolt 7. b, Somogyi Réka 7.c, Vass Zóra 8.b, Battai Blanka 8.b, 

 

vissza