Körzeti idegen nyelvi verseny

Képek a rendezvényről

Az év utolsó hónapja valahogy mindig szebb és varázslatosabb mint a többi. Közeledik a szeretet ünnepe, és ez mindenkit boldogsággal és sok sok izgalommal tölt el.

A Tárnoki II. Rákóczi Ferenc Sportiskolai Általános Iskola idén is megszervezte a karácsonyi idegen nyelvi versenyt, ami szintén azok közé az események közé tartozott, amit az általános iskolás gyerekek olyan nagy izgalommal és lelkesedéssel vártak.

A versenyre több közeli iskolából is érkeztek résztvevők. Iskolánk tanulói nagy szeretettel fogadták a vendégeket és mindenben segítségükre voltak.

Évfolyamok szerint több tanteremben folyt az izgalmas nagyon jó hangulatú megmérettetés. Mint minden évben, a verseny most is megadott témakörökre épült. Az 5-6 évfolyamok angol feladatai egy csodálatos karácsonyi mesefilmből (A Mikulás karácsonya), míg a 7-8-osoké pedig egy hangulatos családi filmből (Mikulás végveszélyben) merített ötleteket. Sok érdekes rejtvény és játékos feladat, hangulatos videobejátszások és gyönyörű karácsonyi dalok biztosították a résztvevők jókedvét és motiváltságát. Végül a tanulók ügyessége, felkészültsége döntötte el, hogy ki milyen helyezéssel, jutalommal távozik.

A verseny eredményhirdetéssel zárult, melyről senki sem tért haza üres kézzel. Nagy örömünkre iskolánk tanulói is szép eredményeket értek el: angol nyelvből az 5. évfolyam harmadik helyezést, a 6. évfolyam második helyezést és a 7. évfolyam 4. helyezést ért el. Német nyelvből pedig a 7. évfolyam második helyezéssel büszkélkedhetett. Gratulálunk nekik és felkészítő tanáraiknak!

Jövőre is sok szeretettel várunk mindenkit az idegen nyelvi karácsonyi vetélkedőre!

Szebeni Melinda

Képek a rendezvényről

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vissza