Álomsuli

A Tappancs újság szeptemberi számában megjelent egy országos rajzpályázat, „Álomsuli” címmel. A téma felkeltette kislányom, Horváth Hanna Dóra, 2. c osztályos tanuló érdeklődését, aki azonnal munkához látott és rajzlapra vitte álmai iskoláját.

Igazgató nénink biztosan nagyon boldog lenne, ha egyedül a gyerekek fantáziája szabhatna határt az iskola fejlesztésének: az Álomsuliban volt uszoda, tükrös balett-terem, focipálya, számítógépterem, mozi, zenei stúdió, festőterem, színpad és egy szuper étterem.

Nagy izgalommal vártuk a lap decemberi számát, melyben eredményt hirdettek: Hanni 3. helyezést ért el a versenyen. Még talán sosem láttam ilyen boldognak a lányomat, aki azt kérdezte, hogy „most Anna és Mira újságjában is az ÉN nevem szerepel??”. És valóban, nagy öröm volt látni egy országos magazinban egy tárnoki kisiskolás nevét! Ajándéka egy oklevél és három értékes könyv volt.

Szülőként és tanítónőként is arra szeretném biztatni a tárnoki szülőket, hogy minden lehetséges eszközzel támogassák gyermekük tehetségét, biztassák versenyekre, mert sosem lehet tudni, kiből lesz a „cserebogár”.

Külön köszönettel tartozunk Rihóné Markó Katalin tanító néninek, aki különleges technikákra tanítja a gyerekeket, mindig megújuló ötletekkel áll elő és főként, megszeretteti velük a rajzolás, festés művészetét!

 

Dr. Horváthné Polyák Dóra
édesanya éstanítónő

 

vissza