Katasztrófavédelmi verseny 2015

Képek a rendezvényről

Az idei évben két csapatot is indítottunk a Szigetszentmiklóson április 9-én megrendezésre került körzeti katasztrófaversenyen. Ezen a rendezvényen az elméleti és a gyakorlati tudásukról is számot adtak az indulók. Ahhoz, hogy minél jobb eredményt érjenek el tanulóink, a Tárnoki Önkéntes Tűzoltó Egyesület segítségével a megmérettetés előtt több hónappal megkezdtük a felkészülést a tűz-, a vegy-, az árvízvédelem, illetve a közlekedési ismeretek területén.

A délelőtt 9-kor kezdődő versenyen 22 négyfős csoport mérte össze tudását a különféle feladatokban. Egyik csapatunk, azok, akik már tavaly is részt vettek ezen a rangadón, 4. helyezést értek el. Azt, hogy milyen szoros volt a verseny, mutatja az is, hogy a nyertesek 406 pontot, ők pedig 401-et értek el. Mivel a vegyvédelem területén ők teljesítettek a legjobban, a Százhalombattai Önkormányzat különdíjban részesítette őket. Az utánpótlást jelentő kisebbek sem szégyenkezhettek, hiszen amellett, hogy idén először találkoztak ilyen jellegű feladatokkal, sikerült a 8. helyen végezniük.

A versenyen Szolnoki Gábor, községünk polgármestere is részt vett, aki, miután a kísérő pedagógusokkal együtt végigizgulta a délutánig tartó küzdelmet, elismerését kifejezve, személyesen adta át résztvevő tanulóinknak önkormányzatunk ajándékát.

Egri Ferenc

Képek a rendezvényről

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

vissza