Hagyomány – Érték

Képek a rendezvényről

Idén tavasszal a szünet után került megrendezésre a vers- és prózamondó verseny. Így a kicsik felkészülésében a szülőknek is nagy szerep jutott.

Az alsó tagozaton több mint 60 gyermek vett részt ezen a neves, hagyományos eseményen. Külön dicséretet érdemelnek az első osztályosok, mert az a rácsodálkozás, mellyel csak ők rendelkeznek, igazi motivációt jelentett minden jelenlévőnek!

A meghitt környezetben szó esett József Attila, nagyszerű költőnk születésnapjáról, s egy idézettel próbáltuk hangsúlyozni, hogy ez az együtt töltött délután mindenki számára igazi ajándék!

A szereplők között valódi előadókat ismerhettünk meg, akik szövegtudásukkal, író, költő illetve témaválasztásukkal színessé, izgalmassá tették műsorukat.

Dicsérendő a hallgatóság is, mert érdeklődő, együtt érző figyelmükkel buzdították egymást. Humorérzékük fejlett módon reagált, hiszen tréfás, vicces művek is hangzottak el szép számban.

Külön köszönjük a zsűrinek: Erika néninek, Gabi néninek és Vali néninek, hogy örömmel vállalták el tanulóink értékelését, s nagyon sok dicsérő szóval, elismeréssel illették őket.

Külön meghívót kaptak az előadók, a Művelődési Házba, a mondj egy verset, kapsz egy csokit programra, amelyet örömmel fogadtak a gyerekek.

Egy kis emlékkitűzővel és sok-sok gazdag élménnyel mehettek vissza osztályaikba a nagyon ügyes, bátor, tehetséges tanulók, akikre osztálytársaik joggal lehetnek büszkék.

 

Eredmények: Az első évfolyamon- 1. Váradi Boglárka, 2. Zsiros Réka, 3. Tóth Eszter és Pap Bercel

A második évfolyamon- 1. Dénes Alexa és Fekete Erik, 2. Dénes Alexa és Erdei Tamás, 3. Deák Adrienn

A harmadik évfolyamon-1. Katona Nóra, 2. Szabadics Lilla, 3. Fekete Fanni

A negyedik évfolyamon-1. Zelenka Tímea Róza, 2. Nagy Viktória, 3. Turi Emma és Gergely Anna Dóra

Igazi értéket képviseltetek, közvetítettetek!

 Öröm volt veletek dolgozni, együtt lenni: Giza néni

Képek a rendezvényről

Diavetítés
 
 


 


 

 

 
 

 

vissza