Képzőművészeti sikerek

Megszokott, hogy Bálint Éva tanárnő által felkészített tanulóink sikert sikerre halmozva szerepelnek a különböző képzőművészeti versenyeken.

Vörös Hanna az Érdi Zenei Könyvtár által szervezett vetélkedőn vett részt, ahol a versenyzők komolyzenét hallgatva festették meg érzéseiket. A dallamokra született kompozíciókból létrehozott tárlat különleges élményt nyújt megtekintőinek. Hanna művével a III. helyet szerezte meg iskolánknak.

Az érdi Művelődési Ház Március 15-e témáját feldolgozó országos versenyt hirdetett meg, alsós, felsős és középiskolás kategóriában. Az erre benevezők lelkesedését bizonyítja, hogy nemcsak hazánk különböző pontjairól, hanem még Angliából is érkeztek pályaművek. A 310 alkotást szakmai zsűri értékelte. Az ezekből kiválasztott legjobb 140 megtekinthető a ház kiállítótermében.

Éva néni 8 tanuló munkáját nevezte erre a megmérettetésre, melyek mindegyike bekerült a válogatásba. Közülük két tanuló pedig igencsak sikeresen szerepelt. Ratiu Laura alkotása különdíjban részesült, Epres Adél pedig művével a II. helyezést érte el.

Gratulálunk mindhárom kislánynak és felkészítőjüknek a kimagasló teljesítményhez.

 Egri Ferenc


Ratiu Laura, Vörös Hanna, Epres Adél

vissza