Az országos katasztrófavédelmi versenyen

Képek a versenyről

A Tárnokhír előző számában beszámoltunk arról, hogy iskolánk QQriQ csapata a megyei katasztrófavédelmi versenyen első helyezést ért el. Ez az eredmény nemcsak dicsőséget hozott a versenyzőknek és felkészítőknek, hanem nagyfokú felelősséggel járó további munkát is, hiszen az április 22-én a budapesti Városligetben megrendezett országos vetélkedőn egész Pest megyét kellett képviselniük. Ezért az iskolai napok mellett a tavaszi szünet egy részét is azzal töltötték tanulóink, hogy még jobban elmélyítsék, illetve kiszélesítsék elméleti és gyakorlati tudásukat.

A budapesti megmérettetésen 19 megye, Budapest, a tavalyi győztes, illetve Szerbia bajnok csapata vett részt. A 22, középdöntőben aranyérmet szerzett benevező éles küzdelmet folytatott azért, hogy minél jobb eredménnyel szerepeljen. Mi, akik felkészítettük őket, izgalommal kísértük végig a pályán diákjainkat, távolról figyelve szereplésüket. Vajon milyen eredményt fognak elérni, sikerülhet bekerülniük az élmezőnybe, a szerezhető 270 pontból elért 251 milyen helyezést hoz számunkra?

Az ünnepélyes eredményhirdetésen felsorakozva, helyezésünket megismerve nem lehetett okunk panaszra, hiszen tanulóink 6.-ként végeztek ezen a nagyszabású országos versenyen.

Csak így tovább fiúk, büszkék vagyunk rátok! Reméljük, jövőre már a középiskolás kategóriában indulva hasonló sikereket értek el!

Egri Ferenc

Képek a versenyről

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vissza