Focibajnokság

Iskolánk a 2016-2017-es tanévben először rendezte meg iskolabajnokságát felső tagozatos tanulóik számára labdarúgás sportágban. A megmérettetésen minden osztály képviseltette magát az 5.a-tól a 8.b-ig. A bajnokság lebonyolítása egy 4, illetve 5 tagot számláló csoportban történt. Mindkettőben szoros és színvonalas mérkőzések zajlottak a 2-2 továbbjutó helyért. Külön öröm, hogy több osztályban fiúk, lányok vegyesen is részt vettek a mérkőzéseken. A csoportküzdelmek után, az első és második helyezettek keresztbejátszásban folytatták a megmérettetést a döntőbe jutásért.

A döntőben a 8.a osztály örülhetett, így jogosultságot nyert arra, hogy az év végi iskolai gyereknapon összemérje tudását a tanárok csapatával. A csapat tagjai: Budai Gergő, Sztankó Sándor, Aranyos József, Rebi Zsombor, Molnár Roland, Barki Milán, Faragó Balázs, Radák Tamás. A tanárok tagjai: Gotyár Marianna, Farkas Roland, Zöldiné Badics Anita, Kovács Attila, Takács István és János Zoltán Balázs. A rendezvény lebonyolítását János Zoltán Balázs, a cikk írója szervezte meg és bonyolította le. A jó hangulatú mérkőzésen a tanárok diadalmasodtak 1-0 arányban.

A rendezvény diákok által tanúsított érdeklődése lehetőséget ad arra, hogy a különböző sportok népszerűsítése megtörténjen az iskola tanulói számára, és hagyományt teremtsen a következő években. A kezdeményezés kiszélesítése érdekében lejátszásra került kosárlabdában is egy tanár-diák összecsapás, amely 14-2-es tanár győzelemmel ért véget. Reméljük, hogy ez még több sportágat érinteni fog a következő években.

Képek a versenyről

Diavetítés

 
 


 


 

 

 

 

 
 

vissza