Taroltak a Rákóczisok!

Az Érdligeti Általános Iskola ebben a tanévben is megrendezte a körzeti rajzversenyt. A rendezvény lehetőséget adott, hogy a tanulók kipróbálhassák kreativitásukat, hiszen a feladatot a helyszínen kellett megoldaniuk, adott idő alatt. Az érdi iskolába 3-8. évfolyamos tanulókat vártak.

A 3-4-5. évfolyam feladata meseillusztráció készítése, tetszőleges technikával. A 6. évfolyamosok verset illusztráltak, szabadon válaszható technikával, a 7. évfolyam csendéletet örökített meg tempera, vízfesték és egyéb eszközökkel. A nyolcadikosok adott beállítás részletét választhatták ki. A diákok érdekes képkivágást kerestek művükhöz, melyet ceruzával, szénnel, pasztellel kiviteleztek. Az alkotások A/3-as méretben készültek, 90 perc állt a versenyzők rendelkezésére. A „képeket” szakmai zsűri bírálta el. Intézményünket 11 diák képviselte a versenyen. Nagy örömünkre a dobogó mindhárom fokán álltak Rákóczis diákok. Szeretettel gratulálunk a verseny helyezettjeinek és résztvevőinek.

Budai Szófia I. helyezés (3. évfolyam) Vörös Hanna II. helyezés (3. évfolyam) Fónai Bálint III. helyezés (7. évfolyam). Csak így tovább!

A kedves Szülőknek köszönjük a segítséget!

Rihóné Markó Katalin


Budai Szófia, Vörös Hanna, Fónai Bálint

vissza