A körzeti katasztrófavédelmi versenyen

Iskolánk rendszeresen részt vesz minden év tavaszán a körzeti katasztrófavédelmi versenyen, tehát ez idén sem történhetett másképp. Mivel a Szigetszentmiklóson megrendezett megmérettetés a tavaszi szünet után két nappal, vagyis április 10-én, kedden került lebonyolításra, induló csapatunk szabadideje jelentős részét (a minél jobb eredmény elérése érdekében) felkészüléssel töltötte. Nem hiába! Hiszen a 15 iskola küzdelmében (mindössze 2 ponttal lemaradva) másodikként végezve hozhatták el az ezüstérmesnek járó kupát. A hetedikesekből álló csapat tagjai: Boros Bettina, Bartók Dezső, Sike Natália és Bisbac Bálint. Tartalékversenyző: Fónai Bálint.

A tanulók felkészítését (mely az iskolai tanulmányokon túlmutató, rendkívül széles skálát felölelő, elméleti és gyakorlati ismeretekre épült) többen végezték: Kóti József vezetésével a Tárnoki Önkéntes Közhasznú Tűzoltó Egyesület, Pintér Lászlóné és jómagam.

Nagyon örülünk tanítványaink szép eredményének. Büszkék vagyunk rájuk!

Jövőre tapasztalatban és tudásban tovább erősödve, immáron nyolcadikossá váló csapatunkkal ismét ott leszünk a küzdelmen.

Egri Ferenc

.

 


 

vissza