Reál tantárgyi sikerek novemberben

Az őszi szünet utáni héten szinte minden napra jutott valamilyen tankerületi, körzeti verseny. November 6-án az Érdi Teleki Sámuel Általános Iskola immár hagyományosnak mondható földrajzi versenyén voltunk, ahol a téma: Balázs Dénes utazó, geográfus, múzeumalapító munkássága volt. Hangya Dóra, Kormos-Őr Tünde és Rácz Melinda 7. évfolyamos tanulók a II. helyezést hozták el.

Másnap, november 7-én az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola egészséges életmód versenyén vettünk részt a nyolcadikos lányokkal. Lipthay Laura, Márkus Eszter, Mészár Virág, Nagy Viktória tanulók megnyerték a versenyt.

November 8-án az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium beiskolázási biológia versenyén jártunk Márkus Péter 8. c osztályos tanulóval. Mint minden évben, most is a cél, az első 4 helyezés valamelyikének elérése, hiszen ez szóbeli mentességet jelent a felvételin. Mivel Peti nagyon elfoglalt, ugyanis zenél, sportol, így nehéz volt a felkészülés, de sikeres lett. Ismét jó volt hallani, hogy az élmezőnyben vagyunk, elhoztuk a 4. helyet.

Külön öröm, hogy találkozhattunk a már ott tanuló tárnoki diákjainkkal, akik segítettek a verseny lebonyolításában. Lelkesen bíztatták a nyolcadikos versenyzőt, hiszen 1-2 éve még velük izgultuk végig a verseny délutánját. Mesélték, hogy jól érzik magukat, megtalálták a helyüket.

Gratulálunk díjazott tanulóinknak!

Pintér Lászlóné


Hangya Dóra, Kormos-Őr Tünde és Rácz Melinda


Lipthay Laura, Márkus Eszter, Mészár Virág, Nagy Viktória


Márkus Péter

vissza